Paip Dupleks

Paip Dupleks

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk kehendak Duplex paip. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar Duplex paip di China yang terbesar. Duplex paip telah origi

Berbual sekarang

Maklumat produk

Huitong keluli Khas Co, Ltd adalah terkenal China paip Dupleks pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai pengeksport paip Dupleks profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda membeli dan borong tiub Dupleks keluli tahan karat berkualiti tinggi, plat keluli tahan karat Dupleks, gegelung keluli tahan karat Dupleks, gegelung keluli tahan karat Dupleks dari kilang kami.

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk kehendak Duplex paip. Kami adalah salah satu pengeksport terbesar & pengedar Duplex paip di China. Duplex paip pada asalnya dicipta untuk memerangi masalah hakisan yang disebabkan oleh air penyejukan klorida-galas dan lain-lain cecair proses kimia yang agresif. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Gred dan bahan yang disediakan:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 dan lain-lain.

Saiz: DN15-600 atau mengikut penyesuaian.

Pembungkusan:

Eksport standard pembungkusan atau mengikut penyesuaian.

Jenis:

Duplex bar keluli tahan karat, paip keluli tahan karat Duplex, lembaran Duplex keluli tahan karat, plat keluli tahan karat Duplex, jalur gegelung Duplex keluli tahan karat dan lain-lain.

Carian berkaitan: Paip Duplex, Duplex tiub keluli tahan karat, Duplex plat keluli tahan karat, gegelung Dupleks keluli tahan karat, keluli tahan karat Dupleks gegelung, Duplex Steel, Duplex paip keluli tahan karat.

Sepasang:Tiub kepersisan Seterusnya:Duplex keluli tahan karat

Siasatan