[[TitleIndustry]]

Apakah plat keluli tahan karat yang dilancarkan panas?

Date:Jul 30, 2019

Plastik keluli tahan karat yang mempunyai keluli tahan karat mempunyai kekuatan yang agak rendah, kualiti permukaan yang lemah (pengoksidaan yang rendah dan penamat halus), tetapi keplastikan yang baik, plat biasa yang tebal, plat sejuk yang dilancarkan: kekuatan tinggi, kekerasan yang tinggi, kemasan permukaan yang tinggi, , boleh digunakan sebagai plat Stamping.

Selepas meluruskan rambut lurus melalui pemotongan, pemotongan, pemangkasan dan pelbagai lulus meluruskan, meratakan dan lain-lain garisan penamat, dan kemudian memotong atau gulung semula, ia menjadi: plat keluli tahan karat yang dilancarkan panas, gegelung keluli bersalut rata, pita pemotongan longitudinal dan produk lain. Sekiranya gulungan penyaduran panas dicelupkan untuk mengeluarkan skala dan minyak, roll roll acar bergulung panas terbentuk. Produk ini mempunyai kecenderungan untuk menggantikan separuh kepingan sejuk, dan harga adalah sederhana, yang sangat popular di kalangan pengguna.

Permukaan plat keluli tahan karat yang lancip panas lancar, mempunyai keplastikan yang tinggi, kekuatan dan kekuatan mekanik, dan tahan terhadap kakisan oleh asid, gas alkali, penyelesaian dan media lain. Ia adalah keluli aloi yang tidak mudah berkarat, tetapi ia tidak semestinya bebas karat.

Kelebihan keluli tahan karat keluli panas: keluli tahan karat keluli tahan karat mempunyai kekerasan yang rendah, pemprosesan mudah dan kemuluran yang baik. Walaupun sifat mekanikalnya jauh lebih rendah daripada kerja sejuk, ia adalah kedua untuk memalsukan, tetapi ia mempunyai keliatan yang lebih baik dan kemuluran.

Beberapa kegunaan plat keluli tahan karat bergolek panas:

1. keluli struktur: Ia digunakan untuk pengeluaran keluli untuk struktur umum dan keluli untuk struktur dikimpal. Ia digunakan terutamanya untuk pengeluaran struktur struktur keluli, jambatan, kapal dan kenderaan.

2. keluli tahan cuaca: menambah unsur-unsur khas (P, Cu, C, dll), mempunyai rintangan kakisan yang baik dan rintangan kakisan atmosfera, yang digunakan dalam pengeluaran bekas, kenderaan khas, yang juga digunakan dalam struktur bangunan.

3. Keluli khas yang dilancarkan panas: Keluli karbon, keluli aloi dan keluli alat untuk struktur mekanikal am digunakan dalam penghasilan pelbagai bahagian mekanikal selepas rawatan haba.

4. Papan asal yang digulung sejuk: digunakan untuk menghasilkan pelbagai jenis produk sejuk.

5. Plat keluli untuk kapal tekanan tinggi: Ia mempunyai prestasi pemprosesan yang baik dan kekuatan mampatan dan digunakan untuk pengeluaran kapal tekanan gas tekanan tinggi.

6. plat keluli tahan karat: keluli tahan karat mempunyai rintangan kakisan yang baik, terutamanya yang digunakan dalam industri makanan, peralatan pembedahan, aeroangkasa, petroleum, kimia dan industri lain.

Hubungi kami melalui E-mail: info@sxht-group.com


Sepasang: Apakah plat keluli tahan karat yang timbul?

Seterusnya: Apakah Bar Flat Stainless Steel?