Sekatan Pengeluaran Keluli 2018 Dan Musim Sejuk Berapa Banyak

Sekatan Pengeluaran Keluli 2018 Dan Musim Sejuk Berapa Banyak

Date:Nov 15, 2018

Seluruh keadaan sekatan pengeluaran menyikat: Pada gilirannya menyikat Beijing, Tianjin dan Hebei dan kawasan sekitarnya, Yangtze River delta, Fen Wei Plain dan tiga lagi bidang utama program sekatan pengeluaran. Sekali-sekala melihat sekatan pengeluaran musim luruh dan musim sejuk mempengaruhi setiap hari kapasiti purata sebanyak 280,000 tan, perkadaran kira-kira 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Beijing, Tianjin dan Hebei serta kawasan sekitar: (1) Tangshan: Nisbah larangan pengeluaran keseluruhan 31.5%, dan nisbah pelaksanaan tahun lalu pada dasarnya sama, Handan, Xingtai: Keperluan sekatan pengeluaran, relatif tinggi;


Fen Wei biasa: Peningkatan sasaran lebih tinggi, tetapi rentang pembatasan pengeluaran umumnya.

Delta Sungai Yangtze: Pada masa ini, kebanyakannya masih terjejas oleh Ekspo.

Sebagai tambahan kepada bandar-bandar di atas, seluruh Beijing, Tianjin dan Hebei dan kawasan sekitar program sekatan pengeluaran lebih kabur, dan tidak ada spesifik untuk setiap keperluan sekatan pengeluaran pengeluar.

Bagaimanapun, pelaksanaan sekatan pengeluaran tahun ini telah menjadi lebih fleksibel, pihak berkuasa membuat keputusan telah berpusat, keputusan berdasarkan keadaan udara sebenar dan objektif penambahbaikan, ditambah dengan beberapa pengecualian yang diketepikan, akan lebih fleksibel dalam pelaksanaannya.


Sepasang: Apa yang menyebabkan harga keluli yang terus melangkah lebih rendah

Seterusnya: Apakah analisis Trend harga bijih besi di peringkat akhir