Sekatan Pengeluaran Keluli 2018 Dan Musim Sejuk Berapa Banyak

Sekatan Pengeluaran Keluli 2018 Dan Musim Sejuk Berapa Banyak

Date:Nov 15, 2018

Seluruh keadaan sekatan pengeluaran menyikat: Pada gilirannya menyikat Beijing, Tianjin dan Hebei dan kawasan sekitarnya, Yangtze River delta, Fen Wei Plain dan tiga lagi bidang utama program sekatan pengeluaran. Secara keseluruhannya, sekatan pengeluaran musim luruh dan musim sejuk mempengaruhi setiap hari kapasiti purata sebanyak 280,000 tan, perkadaran kira-kira 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Beijing, Tianjin dan Hebei dan sekitarnya: (1) Tangshan: Nisbah larangan pengeluaran keseluruhan 31.5%, dan Nisbah pelaksanaan aktual tahun lalu pada dasarnya sama, Handan, Xingtai: Keperluan pengeluaran sekatan, relatif tinggi;


Fen Wei biasa: Peningkatan sasaran lebih tinggi, tetapi rentang pembatasan pengeluaran pada umumnya.

Delta Sungai Yangtze: Pada masa ini, kebanyakannya masih terjejas oleh Ekspo.

Sebagai tambahan kepada bandar-bandar di atas, seluruh Beijing, Tianjin dan Hebei dan kawasan sekitar program sekatan pengeluaran lebih jelas, dan tidak ada spesifik bagi setiap keperluan sekatan pengeluaran pengeluar.

Walau bagaimanapun, pelaksanaan sekatan pengeluaran tahun ini menjadi lebih fleksibel, pihak berkuasa membuat keputusan telah didesentralisasi, keputusan berdasarkan keadaan udara sebenar dan objektif penambahbaikan, ditambah pula dengan beberapa pengecualian yang diketepikan, akan lebih fleksibel dalam pelaksanaannya.


Sepasang: Apa Sebab Punca Harga Keluli Terus Bergerak Lebih Rendah

Seterusnya: Bagaimana Analisis Trend Harga Besi Besi Di Peringkat Akhir