90% daripada keluli peniaga Menyimpan musim hujung tahun ini

- Jan 03, 2019-

Sebab utama untuk optimis tentang trend selepas tahun adalah rendah pengeluaran kilang-kilang keluli, dan kekuatan sekatan pengeluaran alam sekitar tahun ini telah meningkat, inventori tahunan adalah mungkin untuk mengatasi jangkaan perniagaan hit tinggi baru.


Dan dalam kes kawalan hartanah, mula permintaan hiliran akan menjadi lebih aktif, menyimpan musim sejuk dan merupakan pilihan yang bijak. Di samping itu, kira-kira 3% rakyat menyebut bahawa tahun lepas disebabkan oleh kilang-kilang keluli untuk membeli pada harga tinggi ditolak selepas kehilangan Menyimpan musim sejuk, akan ada tidak menyimpan musim sejuk tahun ini. Pada akhirnya, 90% berkata mereka akan membuat jelas Menyimpan musim sejuk.


Secara keseluruhannya, penganalisis berkata bahawa sekatan pengeluaran perlindungan alam sekitar, peraturan-peraturan harta tanah dan pelbagai faktor lain yang disebabkan oleh pasaran harapan penjualan aftermarket tersebut adalah secara amnya optimistik untuk terus mencapai adalah sebab utama mengapa keluli peniaga memilih musim sejuk storan. Dan jumlah simpanan musim sejuk akan meningkat dari tahun lepas.


Kami percaya bahawa tahun 2019 akan menjadi tahun yang besar bagi bahan-bahan keluli tahan karat, kita mempunyai bahan-bahan keluli tahan karat dengan kuantiti yang banyak dalam stok untuk penghantaran yang cepat dan segera pesanan


Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami, akan ada 24h 7d Perkhidmatan untuk anda!


Selamat tahun baru kepada semua!

Sepasang:Bahan-bahan keluli tahan karat semua pesanan akan Insuranced secara percuma oleh Syarikat kami Seterusnya:Teknologi Pemprosesan Super Duplex Stainless Steel Welded Pipe