90% Peniaga Penaja Musim Sejuk Akhir Tahun Ini

90% Peniaga Penaja Musim Sejuk Akhir Tahun Ini

Date:Jan 03, 2019

Alasan utama untuk optimis mengenai trend selepas tahun ini adalah pengeluaran kilang keluli yang rendah, dan kekuatan sekatan pengeluaran tahun ini telah meningkat, inventori tahunan mungkin melebihi jangkaan perniagaan yang melanda tinggi baru.


Dan dalam hal kawalan hartanah, permintaan hiliran akan lebih aktif, penyimpanan musim sejuk dan pilihan bijak. Di samping itu, kira-kira 3% orang menyebut bahawa tahun lepas kerana kilang-kilang keluli untuk membeli harga yang lebih rendah selepas kehilangan simpanan musim sejuk, tidak akan ada simpanan musim sejuk tahun ini. Pada akhirnya, 90% berkata mereka akan membuat penyimpanan musim sejuk yang jelas.


Secara keseluruhan, penganalisis berkata sekatan pengeluaran perlindungan alam sekitar, peraturan hartanah dan pelbagai faktor lain yang disebabkan oleh pasaran untuk jangkaan pasaran selepas ini secara umumnya optimistik adalah sebab utama mengapa peniaga keluli memilih penyimpanan musim sejuk. Dan jumlah simpanan musim sejuk akan meningkat dari tahun lepas.


Kami percaya bahawa tahun 2019 akan menjadi tahun yang besar untuk bahan keluli tahan karat, kami mempunyai bahan keluli tahan karat yang banyak dalam stok untuk penghantaran cepat dan pesanan segera


Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami, akan ada perkhidmatan 24h / 7d untuk anda!


Selamat tahun Baru kepada semua !

Sepasang: Semua pesanan bahan keluli tahan karat akan diinsuranskan secara percuma oleh Syarikat kami

Seterusnya: Pemprosesan Teknologi Super Duplex Stainless Steel Welded Pipe