April Stahlindustrie PMI-Index Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

Bulan April, industri keluli PMI index adalah 49.1%, turun 1.5 mata peratusan daripada bulan sebelumnya dan telah jatuh selama dua bulan berturut-turut.

Antaranya, indeks pengeluaran meningkat kepada empat kali tertinggi dalam hampir setahun; selesai produk inventori Indeks pengembangan sejak Februari 2015 tertinggi; dan Indeks perintah baru, indeks harga pembelian yang jatuh 50% buat pertama kalinya tahun ini di bawah garisan. PMI menunjukkan bahawa pengeluaran keluli bulan April pada tahap yang tinggi, pesanan jatuh, tertunggak inventori korporat, kos bahan mentah untuk menyokong kekurangan harga keluli.

Arahan baru untuk industri besi keluli April juga kembali ke bawah paras 50% daripada had penguncupan 46.9% selepas 3 bulan, down 3.7 mata peratusan daripada bulan sebelumnya, dan kedua-duanya jatuh ke terendah sejak Julai 2016. Ini menunjukkan bahawa harga keluli jatuh mendadak dan keadaan kekangan kewangan, agen dan pengguna akhir keluli pesanan lebih berhati-hati, keluli pesanan menerima pengurangan tekanan jualan telah meningkat dengan ketara.

Jatuh kejutan sepanjang bulan April domestik harga keluli di samping pemulihan di hujung bulan. Terutamanya disebabkan oleh penawaran keluli tempatan semasa tekanan meningkat, ketat modal, kos bahan mentah sokongan yang lemah. Walau bagaimanapun, dengan domestik ekonomi makro pembangunan, keluli dan pengeluaran keupayaan untuk mengukuhkan pengurusan alam sekitar, harga keluli mempunyai kesan yang positif, pemulihan hari harga keluli. Dijangka dalam harga keluli tempatan akan mungkin kejutan untuk menjalankan trend.tentang kami

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua paip keluli, plat keluli, keluli bar & paip keluli keperluan kelengkapan. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar paip keluli tahan karat, keluli tahan karat plat & keluli tahan karat Bar di China yang terbesar. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Jika anda mempunyai hasrat untuk memahami kita, kemudian panggil ia tidak lama lagi.

    

https://sxhtsteel.En.Alibaba.com/

 

Tel: +86 029 89306039

Perkhidmatan Faks: 029-89306039