China Beijing, Tianjin, Hebei dan lain-lain 6 Wilayah Dan Bandar-bandar Lebih Lanjut Menghapuskan Dan Mengurangkan Kapasiti Industri Keluli


"Beijing-Tianjin-Hebei dan kawasan sekitar di musim luruh dan musim sejuk 2018-2019 kawalan menyeluruh Pelan tindakan Kawalan Pencemaran Udara" oleh Jabatan Alam Sekitar Ekologi, Pembangunan Negara dan Suruhanjaya Pembaharuan, Kementerian Sumber Asli 12 jabatan Beijing, Tianjin, Hebei, Henan, Shandong, Shanxi 6 wilayah dan majlis perbandaran bersama-sama dirumuskan. Skim ini, yang diterbitkan pada 27hb di laman web Jabatan Hal Ehwal Alam dan Alam Sekitar, menunjukkan sejumlah 234 halaman.


th (1).jpg


keperluan program, untuk mempromosikan pengeluaran perusahaan perindustrian dalam keadaan puncak yang salah. Pelaksanaan pengeluaran puncak berbeza, adalah dilarang untuk mengambil pendekatan "satu-ukuran-semua-semua". Sekitar tumpuan kepada keluli, bahan binaan, coking, pemutus, tidak berbulu, kimia dan industri pelepasan tinggi lain, pelaksanaan pengeluaran puncak fasa pemanasan. Menurut hasil ramalan kualiti udara ambien bulanan dalam tempoh pemanasan, masa pengeluaran puncak boleh dipendekkan atau diperpanjang dengan sewajarnya. (Sumber: Persatuan Sino-Baru)