Dasar Pengeluaran Terhadap Alam Sekitar Walaupun Semasa Tempoh Pengeboman Keluli Terjadi Seratus Yuan

Dasar Pengeluaran Terhadap Alam Sekitar Walaupun Semasa Tempoh Pengeboman Keluli Terjadi Seratus Yuan

Date:Oct 10, 2018


Pasaran tempat terus meningkat. Berbeza dari semalam, harga keluli pasaran utara-selatan adalah kenaikan yang kecil dalam nada utama, peniaga-peniaga yang lebih bersatu. Perjanjian itu adalah sedikit perubahan dalam kadar, disebabkan oleh jumlah barang semalam, memajukan pasaran hari ini, tetapi pasaran panas panas sedikit menyejukkan, penghantaran keseluruhan belum mencapai tahap semalam, hanya dapat diukur dengan normal. Pasaran utara mempunyai kesepakatan yang baik, pasaran aktif, penambahan hiliran positif, plat saudagar dua kali menaikkan Majoriti. Tetapi keadaan umum adalah penambahan semula bank selepas perayaan, dana spekulasi untuk memasuki keadaan belum muncul.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Pada masa ini, selepas prestasi keseluruhan pasaran melebihi jangkaan pasaran terdahulu, sebahagian besar pandangan sebelum perayaan yang keluli Oktober atau yang pertama menindas sikap Young. Namun, pada mulanya, bukan nada keseluruhannya akan berubah, sama ada ia bermaksud bandar keluli melancarkan gelombang pasaran yang mantap kukuh?

Untuk tempoh yang singkat terus meningkat dalam pasaran sepuluh perak, masa tidak terlalu matang. Tetapi nada besar dari sepuluh kejutan Silver tidak akan berubah banyak pada Momen. Tetapi kadarnya sedikit berubah.

Sepasang: Gegelung 316L keluli tahan karat dengan rintangan kakisan yang baik untuk klorida.

Seterusnya: Universal 304L Stainless Steel Plate