Li Yiren: Bagaimana Menyedari Peningkatan Pintar Di Industri Besi dan Keluli China

Li Yiren: Bagaimana Menyedari Peningkatan Pintar Di Industri Besi dan Keluli China

Date:May 16, 2017

Sepanjang 100 tahun yang lalu, bahan-bahan keluli menjadi bahan struktur berfungsi yang paling banyak digunakan di dunia, masih dalam bahan logam di dalam yang paling kos efektif, yang paling banyak digunakan, tempoh masa yang akan datang akan kekal Status ini. Dengan pelaksanaan "Made in China 2025", industri pembuatan peralatan China secara beransur-ansur ke peringkat akhir, tetapi juga tidak dapat dipisahkan dari sokongan kukuh bahan keluli dan jaminan kualiti.


Inilah persoalan, bagaimana industri keluli tradisional menjadi industri perkilangan peralatan ke peringkat akhir trend untuk menyesuaikan diri dengan industri perkilangan peralatan untuk meningkatkan kualiti permintaan keluli, yang merupakan industri keluli kita, pembuatan pintar harus terlebih dahulu diselesaikan masalahnya

Dalam beberapa dekad yang lalu, industri besi dan keluli China telah mencapai pembangunan yang pesat, dari permulaan pembaharuan dan membuka pengeluaran tahunan sebanyak puluhan juta tan keluli, selepas tempoh 30 tahun yang singkat, dan sekarang keluaran tahunan lebih daripada 800 juta tan. Walaupun ia adalah "keupayaan pengeluaran" era, tetapi pada masa akan datang, industri besi dan keluli akan terus menaik taraf keseluruhan struktur ekonomi negara, terutamanya industri perkilangan peralatan untuk memainkan peranan yang tinggi memainkan peranan penting.
Tentang kita


Htongsteel telah muncul sebagai penyedia terkemuka penyelesaian sehenti bagi semua paip keluli, plat keluli, keluli bar & keperluan kelengkapan paip keluli. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar terbesar Paip Stainless Steel, Plat Keluli Tahan Karat & Bar Stainless Steel di China. Produk kami telah digunakan secara meluas dalam banyak bidang di rumah dan di luar negara. Setiap jabatan berada di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan Produk Kualiti Terbaik dan Perkhidmatan Prompt kepada Pelanggan kami.


Jika anda mempunyai niat untuk memahaminya, maka hubunginya tidak lama lagi.


Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Sepasang: Amerika Syarikat Akan Melancarkan Sekatan terhadap Jepun Dan Korea Selatan

Seterusnya: Kapasiti Pengeluaran Keluli Memasuki Tempoh Penting