Jalur keluli tahan karat

Jalur keluli tahan karat

Date:Aug 18, 2016

Jalur keluli tahan karat

Penerangan terperinci


Huitong keluli Khas Co, Ltd adalah China keluli tahan karat jalur pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan kilang yang produktif dan Syarikat terkenal sebagai pengeksport jalur keluli tahan karat profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda untuk membeli dan keluli tahan karat berkualiti tinggi borong jalur, jalur keluli tahan karat, tali pinggang keluli tahan karat, keluli tahan karat roll, ss jalur dari kilang kami.

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk kehendak jalur keluli tahan karat. Kami adalah salah satu pengeksport terbesar & pengedar jalur keluli tahan karat di China. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Gred dan kualiti tersedia:

Austenit: 201, 301, 302, 304, 304 L, 305, 309, 310, 316, 316 L, 321.

Ferit: 430 430li, 434, 444.

Dupleks: 2304, 2205, 2507.

Martensitic: 410, 440A.

Pemendakan Hardening Gred: A286, AM 350.

Spesifikasi:

Ketebalan: 0.15-3 mm.

Lebar: 18-100mm atau berdasarkan keperluan pembeli.

Permukaan dan penamat:

2B, BA, HL, bergilap, cermin, NO.1-NO.4, 8K, Salutan PVC, laser salutan dan lain-lain

Aplikasi dan penggunaan:

Tali pinggang keluli tahan karat biasanya digunakan dalam aplikasi automotif, aplikasi industri, seni bina, kejuruteraan awam dan lain-lain.

Pakej:

Pembungkusan eksport Standard atau atau mengikut penyesuaian.

Keupayaan: Pembuatan, pembungkusan, pengujian, mengambil lapisan.

Carian berkaitan: Keluli tahan karat lain lain keluli tahan karat, jalur keluli tahan karat, jalur keluli tahan karat, jalur keluli tahan karat, tali pinggang keluli tahan karat, gulungan keluli tahan karat, SS jalur.

Panas Tags: jalur keluli tahan karat, keluli tahan karat strip, jalur keluli tahan karat, keluli tahan karat pinggang, gulungan keluli tahan karat, jalur ss, pembekal China, pengeluar, kilang, pengeksport, Penjual, Syarikat, borong, beli, terbaik, berkualiti tinggi

Gambar-gambar


Sila klik di sini untuk

Hubungi kami

Sepasang: BW kelengkapan paip keluli tahan karat

Seterusnya: Panas jualan keluli tahan karat SUS304L Bar China