Kapasiti pengeluaran keluli telah siap lebih separuh daripada tahun

Kapasiti pengeluaran keluli telah siap lebih separuh daripada tahun

Date:May 24, 2017

Menurut Suruhanjaya pembaharuan dan pembangunan negara Laman web rasmi berita, ke 2017, besi dan arang batu untuk bekerja untuk

terus menjalankan dan telah mencapai keputusan yang positif. Sehingga kini, negara daripada kapasiti pengeluaran keluli sebanyak 31.7 juta tan, selesai tugas tahunan sebanyak 63.4%; sejumlah 68.97 juta tan kapasiti pengeluaran arang batu, telah selesai 46% tugas Tahunan. Dengan kemajuan berterusan besi dan arang batu kepada kapasiti pengeluaran, pengoptimuman struktur ekonomi dan transformasi lama dan baru tenaga kinetik, hasil positif akan secara beransur-ansur muncul, menonjolkan prestasi: pertama, jauh meningkatkan kecekapan perusahaan. Suku tahun pertama tahun ini, Syarikat ahli Persatuan industri keluli dan besi yang keuntungan dari sama tempoh terakhir tahun kehilangan 8.75 bilion yuan untuk mendapatkan keuntungan sebanyak 23.28 bilion yuan; kedua ialah gaji tunggakan keselamatan sosial berkurangan. Pada penghujung Mac, Wilayah Shanxi, tunggakan terkumpul upah daripada akhir 2016 turun 58.4%; Insurans sosial terkumpul daripada akhir 2016 turun 10.8%; ketiga adalah pengoptimuman struktur industri dan menaiktaraf. Kapasiti pengeluaran berkualiti tinggi untuk mempertingkatkan industri watak utama untuk bermain tambahan; Keempat, perintah persaingan pasaran yang meningkat dengan ketara. Melalui penghapusan mundur, menyalahi undang-undang pembinaan projek membersihkan dan bersama penguatkuasaan operasi khas tiga, dan seterusnya mewujudkan persekitaran pasaran yang Kuatlah.

Pembangunan dan pembaharuan Suruhanjaya berkata bahawa besi dan keluli industri untuk bekerja untuk giat mempromosikan kerja, bukan sahaja untuk meningkatkan keberkesanan pemulihan dan memperbaiki kecekapan dan meningkatkan perniagaan dan sosial keyakinan, tetapi juga melambangkan masyarakat untuk menggalakkan dari segi penawaran kesepakatan ulama Pembaharuan struktur.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Sepasang: Keluli untuk menghasilkan kapasiti telah menyiapkan tugas tahunan sebanyak 63.4%

Seterusnya: Paip dan tiub keluli tahan karat