Apakah Persembahan Di Bawah Qualifed Pada Paip 304 316 Stainless Steel?

Apakah Persembahan Di Bawah Qualifed Pada Paip 304 316 Stainless Steel?

Date:Dec 17, 2018

304 316 Proses paip keluli tahan karat lancar menentukan ketinggiannya, biasanya ketepatan paip keluli tahan karat 304 (L) 316 (L) ketepatan yang rendah, terdapat ketebalan dinding yang tidak rata, kecerahan rendah dalam tiub SS304 316, kos skala tetap yang tinggi, dan penampilan mata rapi, bintik hitam tidak mudah untuk dialih keluar dan kelemahan lain, pemeriksaan paip keluli tahan karat yang lancar dan membentuk juga perlu rawatan di luar talian. Walau bagaimanapun, tekanan tinggi 310S paip keluli tahan karat yang lancar, kekuatan tinggi, bahan struktur mekanik juga sepenuhnya mencerminkan keunggulannya. Walau bagaimanapun, terdapat banyak masalah dengan tiub lancar keluli tahan karat 304 316, dan sesetengahnya akan mempunyai kesan yang serius terhadap aplikasi praktikal. Di bawah untuk menghitung kualiti rendah fenomena paip keluli tahan karat lancar, untuk rujukan pemilihan bahan. Satu adalah kualiti miskin keluli tahan karat permukaan paip lancar mudah untuk membentuk parut. Itu kerana bahan itu tidak merata dalam bahan dan mengandungi lebih banyak kekotoran. Peralatan yang dibuat sangat sederhana dan mudah dilekatkan pada keluli. dan berkualiti 304 304 paip lancar stainless steel Tetapi tidak ada masalah dan fenomena seperti itu.

 

Yang kedua adalah kualiti miskin 304 316 permukaan paip keluli tahan karat lancar sangat mudah untuk membentuk retak, kerana billetnya adalah billet, dan liang bilet, bilet dalam proses penyejukan kerana peranan tekanan haba, dengan cepat akan menghasilkan retakan, selepas bergolek akan ada retakan.

 

Ketiga, kualiti 304 316 lancar keluli tahan karat paip keluli bahagian untuk bujur, sebab itu pengeluar untuk menjimatkan kos bahan, roller siap di hadapan tekanan ER DAO adalah besar, kekuatan 304 316 paip keluli tahan karat akan dikurangkan, dan tidak akan memenuhi piawaian bentuk dan saiz paip.

 

 

Ia sebaliknya, Ia adalah kualiti miskin 304 316 paip keluli tahan karat lancar fluktuasi saiz diameter dalaman adalah besar, kerana ketidakstabilan suhu plat keluli tahan karat akan mempunyai yin dan yang mi, dan komposisi keluli tidak seragam, kerana peralatan itu mudah, kekuatan asas rendah, lantunan kilang rolling adalah besar. Akan ada perubahan diameter dalaman yang besar pada minggu yang sama, seperti daya paip keluli tahan karat tidak seragam dan sangat mudah untuk membentuk patah. Bar membujur keluli tahan karat keluli tahan karat untuk struktur buruk sering ikal.


Sepasang: 304 Keluli Tahan Karat Tidak Boleh Menjadi Hakim Kelebihan Dan Kekurangan Daripada Magnetisme

Seterusnya: Promoptions jualan terbesar 2018