Apakah yang paling banyak digunakan 304 analisis prestasi tiub keluli tahan karat?

Apakah yang paling banyak digunakan 304 analisis prestasi tiub keluli tahan karat?

Date:Nov 27, 2018

304 keluli tahan karat mempunyai prestasi pemprosesan sejuk, haba yang baik, boleh menggunakan pelbagai teknologi pemprosesan sejuk, haba yang umum untuk menghasilkan pengkelasan bahan, Bar, dawai, plat, jalur dan silk dan lain-lain produk logam, pemprosesan haba Julat suhu 900-1180 ℃.Cold pemprosesan adalah kesukaran yang mudah, tidak khas, kerana dua jenis keluli mudah sejuk dan pengerasan, apabila kecemaran yang sejuk kerana ia terlalu besar, ia adalah perlu untuk menjalankan rawatan annealing pertengahan, untuk memudahkan proses selanjutnya.

304 管子性能分析 1

304 keluli tahan karat paip pemejalan rawatan suhu ℃ 1080-1100, penyejukan mod sejukan air atau sejukan udara. Pemprosesan pertengahan annealing suhu sejuk adalah melebihi 850-970 ℃, penebat untuk tempoh tertentu masa selepas air penyejukan. Tisu keluli dirawat selepas pemejalan austenit, dan kadang-kadang terdapat sejumlah kecil ferrite.

304管子性能分析 2.

Tiub keluli tahan karat 304 menghalang pemendakan karbida semasa kimpalan dan boleh golek menggunakan kaedah umum.

304管子性能分析 3.

lembaran 304 karat dalam proses permohonan, yang sering digunakan dalam sejuk mencetak operasi. Terdapat banyak sejuk membentuk faktor mempengaruhi 304 keluli tahan karat, yang juga amat rumit. Setakat yang metallization faktor-faktor berkenaan, ia adalah terutamanya komposisi keluli, iaitu nisbah bersamaan setaraf nikel, kromium dan elongation dalam sifatnya tegangan konvensional adalah satu Indeks penting Pencirian.

304管子性能分析 4.

Peralatan makanan, peralatan kimia am, komponen-komponen loji perusahaan Tenaga Atom, dll, digunakan secara meluas. Sesuai untuk mendalam tebukan bahagian dan paip penghantaran asid, kontena, dll. Kenderaan, auto bahagian kotak perkakas rumah juga digunakan dalam keluli ini. Ia adalah pengeluaran yang terbesar dan dos austenit keluli tahan karat, digunakan dalam pengeluaran bahagian-bahagian yang berdinding nipis, paip penghantaran asid dan bahagian-bahagian struktur.Sepasang: Keluli tahan karat 304 Tiub Kapilari Dan Proses Pengeluaran

Seterusnya: Harga keluli tahan karat keluli tahan karat 2000mm