3 inci 316L tiub keluli tahan karat

3 inci 316L tiub keluli tahan karat

316L Tiub keluli tahan karat Gred: 00Cr17Ni14Mo2.
316L tiub keluli tahan karat pembubaran pepejal keadaan tanpa magnet.

Secara amnya digunakan dalam pembuatan kimia, baja dan serat kimia dan peralatan perindustrian lain, seperti bekas, saluran paip dan bahagian-bahagian struktur.


【Nilai rentang suhu rintangan haba】

Dalam lingkungan 800-1575 darjah, adalah lebih baik untuk tidak bertindak secara berterusan 316 keluli tahan karat, tetapi dalam julat suhu di luar kegunaan berterusan 316 keluli tahan karat, keluli tahan karat mempunyai rintangan haba yang baik.【Rawatan haba】

Merengsa di atas julat suhu 1850-2050 darjah, kemudian menyiram dengan cepat dan kemudian menyejukkan dengan cepat.

Keluli tahan karat 316 tidak boleh terlalu panas rawatan untuk pengerasan.【Kimpalan】

Kimpalan boleh digunakan mengikut penggunaan, masing-masing, 316Cb, 316L atau 309Cb rod pengisi keluli tahan karat atau rod kimpalan untuk kimpalan.

Sekiranya keluli tahan karat 316L digunakan, tidak perlu rawatan kimpalan kembali kebakaran.Tiub keluli tahan karat 3 inci 316L
【Ciri-ciri】

Tahan terhadap udara, wap, air dan lain-lain media menghakis yang lemah dan asid, alkali, garam dan lain-lain bahan kimia yang menanggalkan kakisan keluli.


【Keluli tahan karat & keluli tahan asid】

Dalam aplikasi praktikal, keluli yang tahan terhadap media korosif yang lemah sering dirujuk sebagai keluli tahan karat, sementara keluli tahan karat yang tahan terhadap media kimia dipanggil keluli tahan karat.
Selamat datang untuk menghantar pertanyaan kepada Shaanxi Huitong Special Steel Co., Ltd.

Sepasang: Bola keluli palsu

Seterusnya: 25mm OD 316L tiub keluli tahan karat