Saluran Pemasangan Paip Keluli Tahan Karat

Saluran Pemasangan Paip Keluli Tahan Karat

Kelengkapan salib juga dipanggil kelengkapan 4 hala. Sekiranya garis cawangan melepasi sepenuhnya melalui tee, pemasangannya menjadi salib. Salib mempunyai satu bukit dan tiga cawangan, atau ayat bisu. Mereka sering mempunyai hujung soket dilabel pelarut atau hujung wanita berbalut. Kelengkapan salib boleh menjana ...

Kelengkapan salib juga dipanggil kelengkapan 4 hala. Sekiranya garis cawangan melepasi sepenuhnya melalui tee, pemasangannya menjadi salib. Salib mempunyai satu bukit dan tiga cawangan, atau ayat bisu. Mereka sering mempunyai hujung soket dilabel pelarut atau hujung wanita berbalut.


Kelengkapan salib boleh menjana banyak tekanan pada paip apabila perubahan suhu, kerana ia berada di pusat empat titik sambungan. Tee adalah lebih mantap daripada salib, seperti tee berkelakuan seperti bangku tiga kaki, sementara salib berkelakuan seperti bangku empat kaki. (Geometrik, "mana-mana 3 titik tidak kollinear menentukan satah" oleh itu 3 kaki adalah stabil.) Salib adalah perkara biasa dalam sistem pemercik kebakaran, di mana tegasan yang disebabkan oleh pengembangan terma biasanya tidak menjadi masalah, tetapi tidak dalam paip, kerana mereka kos tambahan berbanding menggunakan dua tee.


Huitongsteel telah muncul sebagai penyedia penyelesaian penyelesaian sehenti bagi semua keperluan salib paip anda. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar terbesar salib paip di China. Produk kami telah digunakan secara meluas dalam banyak bidang di rumah dan di luar negara. Setiap jabatan berada di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan Produk Kualiti Terbaik dan Perkhidmatan Prompt kepada Pelanggan kami.

Saiz:

Tidak lancar: 1/2 "-24", Dikimpal: 24 "-96"

Ketebalan: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting Cross

Sepasang: Flange Keluli Tahan Karat WN, SO, RF, BL

Seterusnya: 304 lembaran keluli tahan karat