Flange keluli

Flange keluli
Chat Now
Maklumat produk
Maklumat produk

       

Bebibir biasanya digunakan apabila terdapat sambungan injap, instrumen sejajar dan/atau sambungan ke muncung peralatan yang diperlukan. Kelengkapan flange umumnya melibatkan menekan permukaan dua untuk menyertai rapat bersama-sama, dengan cara yang panjang selak, hirisan, Pengapit, atau cara lain untuk memohon kekuatan mampatan yang tinggi. [16] selalunya, gasket yang, pembungkusan atau O-ring yang dipasang antara bebibir untuk mengelakkan kebocoran, tetapi ianya kadang-kadang mungkin boleh menggunakan hanya gris khas, atau apa-apa langsung, jika permukaan perkahwinan tepat dibentuk. Bebibir direka untuk Rating tekanan berikut: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb dan 2500 lb atau 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar dan 150 Bar. Pelbagai jenis bebibir disediakan bergantung kepada jenis ciri-ciri kegiatan mereka. Berikut adalah jenis-jenis bebibir biasanya digunakan dalam paip. Bebibir ini disediakan dengan menghadap berbeza seperti muka dibangkitkan, permukaan rata, cincin bersama muka dan sebagainya.tentang kami


Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua paip keluli, plat keluli, keluli bar & paip keluli keperluan kelengkapan. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar paip keluli tahan karat, keluli tahan karat plat & keluli tahan karat Bar di China yang terbesar. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.


Jika anda mempunyai hasrat untuk memahami kita, kemudian panggil ia tidak lama lagi.

Tel: +86 029 89306039

Perkhidmatan Faks: 029-89306039


HUITONG adalah terkenal China keluli tahan karat paip/tiub pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai pengeksport flange keluli yang profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda membeli dan borong keluli berkualiti tinggi flange dari kilang kami.

Siasatan