Plate 304 Stainless Steel Terbaik Di India

Plate 304 Stainless Steel Terbaik Di India

1. Kami mengeksport plat keluli tahan karat yang terbaik di india mereka adalah syarikat perdagangan dan kebanyakan pelanggan India hanya membeli dari kami dan mengeksport semula ke UAE, KSA, Kuwait, tidak adil, mengapa tidak pelanggan membeli dari kami?
2. harga elektrik dan kualiti terbaik, pakej bagus, perkhidmatan one stop, kerjasama dengan syarikat perkapalan, pemeriksaan di gudang, laporan pemeriksaan PMP dan PMI.

Berbual sekarang

Maklumat produk

Plat keluli tahan karat 304 digunakan secara meluas, dengan rintangan kakisan yang baik, rintangan haba, kekuatan suhu rendah dan ciri-ciri mekanikal, stamping lenturan dan lain-lain proses termal yang baik, tiada fenomena pengerasan rawatan panas (tidak ada magnet, penggunaan suhu -196 ° c ~ 800 ° c).

Best 304 Stainless Steel Plates In India


Plat keluli tahan karat yang terbaik di India benar-benar lembaran keluli tahan karat dari China asli, india tidak dapat menghasilkan lembaran plat keluli tahan karat berkualiti tinggi 304, cara mereka berurusan dengan 316 plat keluli tahan karat hanya import dari China, kerana kualiti China lebih baik dan harga bagus daripada India marekt, kami juga mempunyai senarai saham pasaran India, jika anda perlukan, hubungi pengurus jualan, akan menghantar anda dengan sewajarnya.


Kami juga boleh membekalkan plat keluli tahan karat dengan jenama ZPSS, BAOSTEEL, LISCO, JISCO, TISCO.


Gambar plat keluli tahan karat yang dibungkus dengan palet;


Best 304 Stainless Steel Plates In IndiaSekiranya ada sebarang soalan, jangan ragu untuk menghubungi kami!

Tel: +86 029 84510010

E-mel: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Sepasang:Astm A240 Cold Rolled Stainless Steel Plate Seterusnya:Ketebalan plat keluli tahan karat disediakan 0.08-40.0 Mm

Siasatan