Plat Keluli Tahan Karat Hitam Ditenun

Plat Keluli Tahan Karat Hitam Ditenun

Plat hitam keluli tahan karat adalah anil, yang merupakan jenis rawatan haba, sebenarnya kebanyakan plat keluli tahan karat adalah hitam selepas dihasilkan

2 B permukaan sejuk bergolek selepas rawatan haba, jeruk, dan kemudian finishing rolling untuk membuat permukaan orang yang cerah sederhana. Kerana permukaan licin, mudah digali lagi, menjadikan permukaan lebih cerah, pelbagai kegunaan, seperti peralatan makan, bahan bangunan dan sebagainya. Penggunaan rawatan permukaan untuk memperbaiki sifat-sifat mekanik, hampir semua kegunaan.


Plat Keluli Tahan Karat Hitam Ditenun


Sekiranya anda memerlukan plag keluli tahan karat hitam hubungi dengan kami untuk mengesahkan spesifikasi butir-butir, perlu menulis surat perjanjian untuk mengesahkan semua butiran, kerana terdapat beberapa pelanggan untuk membeli plat keluli tahan karat hitam, ia adalah jenis plat keluli tahan karat jarang di pasaran, dan memerlukan lebih banyak proses untuk memenuhi keperluan anda.Black Stainless Steel Plate Annealed


Keluli tahan karat dalam pengeluaran untuk mengurangkan atau menghapuskan semua jenis fenomena yang tidak sekata dalam keluli telah mengambil beberapa langkah penting untuk meningkatkan ketahanan kakisan keluli.


Anda dialu-alukan untuk menghantar pertanyaan, petikan data dan petikan data terbaik akan dihantar kepada anda tidak lama lagi!

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi kami!

Tel: +86 029 84510010

E-mel: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Sepasang: 12 X 12 Stainless Steel 201 Plate

Seterusnya: SGS BV Plat keluli tahan karat yang disahkan untuk dandang 3-3 / 4 X 14-15 / 16