Plat Keluli Tahan Karat Hitam Ditenun

Plat Keluli Tahan Karat Hitam Ditenun

Plat hitam keluli tahan karat adalah anil, yang merupakan jenis rawatan haba, sesungguhnya kebanyakan kepingan plat keluli tahan karat adalah hitam selepas dihasilkan, ia akan lebih baik mencari penyelesaian dan penjerukan, dan plat keluli tahan karat bergolek sejuk adalah terang, kerana permukaan adalah penamat 2B.

2 B permukaan sejuk bergolek selepas rawatan haba, jeruk, dan kemudian menamatkan rolling untuk membuat permukaan orang yang cerah sederhana. Kerana permukaan licin, mudah digali lagi, menjadikan permukaan lebih cerah, pelbagai kegunaan, seperti peralatan makan, bahan bangunan dan sebagainya. Penggunaan rawatan permukaan untuk meningkatkan sifat mekanikal, hampir semua kegunaan.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Sekiranya anda memerlukan plag keluli tahan karat hitam hubungi dengan kami untuk mengesahkan spesifikasi butiran, perlu menulis surat perjanjian untuk mengesahkan semua butiran, kerana terdapat beberapa pelanggan untuk membeli plat keluli tahan karat hitam, ia adalah jenis plat keluli tahan karat jarang di pasaran, dan memerlukan lebih banyak proses untuk memenuhi keperluan anda.Black Stainless Steel Plate Annealed


Keluli tahan karat dalam pengeluaran untuk mengurangkan atau menghapuskan semua jenis fenomena yang tidak sekata dalam keluli telah mengambil beberapa langkah penting untuk meningkatkan ketahanan kakisan keluli.


Anda dialu-alukan untuk menghantar pertanyaan, petikan data dan petikan data terbaik akan dihantar kepada anda tidak lama lagi!

Sekiranya ada sebarang soalan, jangan ragu untuk menghubungi kami!

Tel: +86 029 84510010

E-mel: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Sepasang: Tiub keluli tahan karat 2 inci

Seterusnya: SGS BV Sijil Keluli tahan karat Haba Plate untuk Dandang 3-3 / 4 X 14-15 / 16