Cross

Cross

Kelengkapan salib juga dipanggil kelengkapan 4-hala. Jika garisan cawangan Pas benar-benar melalui sebuah tee, pemasangan menjadi salib. Salib mempunyai satu inlet dan outlet tiga, atau Naib ayat. Mereka sering mempunyai begitu

Berbual sekarang

Maklumat produk

Huitong keluli Khas Co., Ltd adalah sebuah China yang terkenal salib pengilang dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai seorang profesional salib pengeksport dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda untuk membeli dan paip berkualiti borong salib, 4 Jalan silang pemasangan, cross pemasangan, 4 cara salib pemasangan paip dari kilang kami.

Kelengkapan salib juga dipanggil kelengkapan 4-hala. Jika garisan cawangan Pas benar-benar melalui sebuah tee, pemasangan menjadi salib. Salib mempunyai satu inlet dan outlet tiga, atau Naib ayat. Mereka sering mempunyai soket dikimpal pelarut hujung atau hujung panjang perempuan.

Kelengkapan silang boleh menjana jumlah yang besar tekanan pada paip sebagai perubahan suhu, kerana mereka berada di Pusat empat sambungan mata. Tee yang adalah lebih stabil daripada salib, seperti tee yang berkelakuan seperti bangku berkaki tiga, manakala salib berkelakuan seperti bangku berkaki empat. (Geometri, "Mata collinear mana-mana 3 menentukan kapal terbang" itu 3 kaki adalah sememangnya stabil.) Pangkah adalah biasa dalam sistem pemercik kebakaran, di mana tegasan yang disebabkan oleh pengembangan haba tidak secara amnya satu isu, tetapi tidak paip, kerana bayaran berbanding dengan menggunakan dua t tambahan mereka.

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua paip anda cross keperluan. Kami adalah salah satu pengeksport terbesar & pengedar paip cross di China. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Saiz:

Lancar: 1/2"- 24", golek: 24"- 96"

Ketebalan:

SCH10-XXS

Bahan-bahan:

Keluli karbon: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Keluli tahan karat: ASTM A403 WP304, 304L, 316 316L, 321.

Keluli aloi: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Carian berkaitan: paip cross, 4 cara salib gegasan, salib gegasan, 4 cara salib pemasangan paip.

Sepasang:304 kelengkapan paip keluli tahan karat Seterusnya:Flange

Siasatan