Tee paip

Tee paip

Standard Steel: ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313

Tee adalah pemasangan paip yang paling biasa. Ia boleh didapati dengan semua soket benang wanita, semua soket penyesuai pelarut, atau dengan soket las pelarut yang bertentangan dan saluran tepi dengan benang perempuan. Ia digunakan sama ada menggabungkan atau membahagikan aliran bendalir. Ia adalah sejenis pemasangan paip yang berbentuk T yang mempunyai dua cawangan, pada 90 ° kepada sambungan ke garisan utama. Ia adalah sekeping paip yang pendek dengan salur sisi. Tee digunakan untuk menyambungkan pipa diameter yang berbeza atau untuk mengubah arah aliran paip. Mereka diperbuat daripada pelbagai bahan dan boleh didapati dalam pelbagai saiz dan kemasan. Mereka digunakan secara meluas dalam rangkaian saluran paip untuk mengangkut campuran dua cecair bendalir. Mereka dikategorikan sebagai: Equal Tee dan Unequal Tee.

Apabila saiz cawangan sama dengan paip pengepala, tee sama digunakan dan apabila saiz cawangan kurang daripada saiz pengepala, tee dikurangkan akan digunakan. Yang paling biasa adalah tees dengan saiz masuk dan keluar yang sama. Sesetengah tatu perindustrian adalah Tee Lurus, Mengurangkan Tee, Double Tee Cawangan, Double Tee Mengurangkan Tee, Conical Tee, Double Tee Conical Tee, Bullhead Tee, Conical Reducing Tee, Double Branch Conical Reducing Tee, Tangential Tee, dan Double Branch Tangential Tee . Tees di atas dikategorikan berdasarkan bentuk dan strukturnya. Mereka juga boleh diklasifikasikan atas dasar permohonan yang mereka perlu lakukan.

Htongsteel adalah salah satu pengeluar dan pembekal tee paip utama Cina, jika anda ingin membeli atau membeli syarikat profesional, kilang, penjual, dan pengeksport profesional yang berkualiti tinggi, sila hubungi kami.

Spesifikasi:

Tidak lancar: 1/2 '' - 24 '', Dikimpal: 24 '' - 96 '', Ketebalan: SCH10-XXS

Gred dan Bahan:

Keluli tahan karat: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Alloy Steel: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Keluli Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Carian berkaitan: Tee Pemasangan Paip, tee paip, tee untuk paip, Tee 3 cara silang, Tee silang, Tee sama, Tee sama rata, Tee sama rata keluli tahan karat, Tee aloi keluli yang sama, Tee pengurang, Tee pengurangan keluli, Tee pengurangan keluli tahan karat , Tee Reducer Titanium.


Sepasang: 45 ~ 180 darjah siku

Seterusnya: Menyeberang