Tee paip

Tee paip

Tee yang adalah pemasangan paip yang biasa. Ia boleh didapati dengan semua perempuan benang soket, Semua pelarut weld soket, atau dengan pelarut menentang weld soket dan sebuah kedai sebelah dengan perbualan wanita. Ia digunakan

Huitong keluli Khas Co, Ltd adalah terkenal China paip tee pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai pengeksport tee paip profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda membeli dan Borong tudung berkualiti tinggi tee pemasangan paip, paip t, tee untuk paip, 3 jalan cross tee, tee salib dari kilang kami.

Tee yang adalah pemasangan paip yang biasa. Ia boleh didapati dengan semua perempuan benang soket, Semua pelarut weld soket, atau dengan pelarut menentang weld soket dan sebuah kedai sebelah dengan perbualan wanita. Ia digunakan untuk sama ada menggabungkan atau berpecah aliran bendalir. Ia adalah jenis paip pemasangan yang merupakan T-berbentuk mempunyai dua cawangan, 90° untuk sambungan ke talian utama. Ia adalah sekeping pendek paip dengan sebuah kedai sisian. Tee yang digunakan untuk menyambung paip yang berbeza diameter atau menukar arah larian paip. Ia diperbuat daripada pelbagai bahan dan boleh didapati dalam pelbagai saiz dan selesai. Mereka secara meluas digunakan dalam rangkaian saluran paip untuk mengangkut kotak campuran cecair. Mereka dikategorikan sebagai: Tee sama dan tidak sama rata Tee.

Apabila saiz cawangan sama sebagai pengepala paip, tee sama digunakan dan apabila saiz cawangan adalah kurang daripada saiz pengepala, tee berkurangan akan digunakan. Paling biasa adalah t dengan saiz yang sama inlet dan outlet. Antara tees yang industri adalah lurus Tee Tee mengurangkan Double cawangan Tee, Double cawangan mengurangkan Tee, Conical Tee, Double Tee Conical cawangan, Bullhead Tee, Tee mengurangkan Conical, Double cawangan Conical mengurangkan Tee, Tangential Tee, dan dua cawangan Tangential Tee.The di atas t dikategorikan berdasarkan bentuk dan struktur mereka. Mereka juga boleh dikelaskan berdasarkan permohonan mereka perlu melaksanakan.

Htongsteel adalah salah satu terkemuka China paip tee pengilang dan pembekal, jika anda ingin membeli atau pembelian berkualiti tee pro profesional Syarikat, kilang, Penjual, dan pengeksport, sila berasa bebas untuk menghubungi kami.

Spesifikasi:

Lancar: 1/2 '' - 24'', golek: 24''-96'', ketebalan: SCH10-XXS

Gred dan bahan:

Keluli tahan karat: ASTM A403 WP304, 304L, 316 316L, 321.

Keluli aloi: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Keluli Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Cari: paip pemasangan Tee, tee paip, tee untuk paip, yang berkaitan 3 cara salib Tee, salib tee, Tee sama Tee sama keluli, Tee sama dengan keluli tahan karat, aloi keluli sama Tee, Tee dihakpatenkan, keluli dihakpatenkan Tee, Tee dihakpatenkan keluli tahan karat, aloi keluli dihakpatenkan Tee.


Sepasang: Minyak sarung paip

Seterusnya: Bar rata keluli tahan karat