Pengurangan

Pengurangan

Huitong Special Steel Co., Ltd adalah pengeluar dan pembekal reducer yang terkenal di China, dilengkapi dengan kilang dan syarikat yang produktif dan sebagai pengeksport dan penjual reducer profesional, kami selalu mengalu-alukan anda untuk membeli dan borong reducer paip berkualiti tinggi, pengurang paip, sipi pengurang.

Berbual sekarang

Maklumat produk

Huitong Special Steel Co., Ltd adalah pengeluar dan pembekal pengurangan yang terkemuka di China, dilengkapi dengan kilang dan syarikat yang produktif dan sebagai pengeksport dan penjual reducer profesional, kami sentiasa mengalu-alukan anda untuk membeli dan pengurangan pembuang paip berkualiti tinggi, reducer paip, sipi pengurangan, reducer sepusat, reducer paip keluli dari kilang kami.


Reducer membolehkan perubahan dalam saiz paip untuk memenuhi keperluan aliran hidraulik sistem, atau untuk menyesuaikan diri dengan paip yang ada pada saiz yang berbeza. Reducers biasanya reducers sepusat tetapi reducer eksentrik digunakan apabila diperlukan untuk mengekalkan tahap atas atau bawah paip yang sama.


Reducer


Htongsteel telah muncul sebagai penyedia penyelesaian penyelesaian sehenti bagi semua keperluan Reducer anda. Kami adalah salah satu pengeksport & stok pengurangan terbesar di China. Produk kami telah digunakan secara meluas dalam banyak bidang di rumah dan di luar negara. Setiap jabatan berada di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan Produk Kualiti Terbaik dan Perkhidmatan Prompt kepada Pelanggan kami.


Reducer【Produk】

Reducer konsentrik, keluli karbon CON reducer, keluli tahan karat CON reducer, Keluli aloi penyambung CON, reducer CON, Reducer Eccentric, reducer ECC, keluli karbon ECC reducer, Keluli tahan karat ECC reducer, Alloy steel Ecc Reducer.


【Saiz】

Out Diameters: Reducer lancar: 1/2 "- 24", Pengimpal dikimpal: 26 "- 48".

Ketebalan: SCH20 - SCH160


【Bahan】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Carian Berkaitan: Reducer paip, Reducer paip, reducer eksentrik, reducer sepusat, reducer paip keluli.Anda menyeru untuk menghantar pertanyaan kepada kami, petikan terbaik akan dihantar kepada anda tidak lama lagi!

Sepasang:Coil Keluli Tahan Karat Seterusnya:Pipa Wall tebal 304,304L, 316, 316L

Siasatan