Pengurangan

Pengurangan
Chat Now
Maklumat produk

Huitong keluli Khas Co, Ltd adalah terkenal China dihakpatenkan pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai pengeksport dihakpatenkan profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda membeli dan borong dihakpatenkan paip berkualiti tinggi, paip reducers, pengurangan sipi, dihakpatenkan sepusat, paip keluli dihakpatenkan dari kilang kami.

Pengurangan yang membolehkan perubahan dalam saiz paip untuk memenuhi keperluan sistem hidraulik aliran, atau untuk menyesuaikan diri kepada paip yang sedia ada mempunyai saiz yang berbeza. Reducers adalah biasanya sepusat reducers tetapi sipi reducers digunakan apabila diperlukan untuk mengekalkan tahap atas atau bawah-projek yang sama.

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua keperluan dihakpatenkan anda. Kami adalah salah satu pengeksport terbesar & pengedar dihakpatenkan di China. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Produk:

Pengurangan sepusat, karbon keluli dihakpatenkan CON, keluli tahan karat CON dihakpatenkan, aloi keluli CON dihakpatenkan, pengurangan CON, sipi dihakpatenkan dihakpatenkan ECC dihakpatenkan ECC keluli karbon, keluli yang tahan karat dihakpatenkan ECC, pengurangan Ecc keluli aloi.

Saiz:

Pengurangan lancar: 1/2" ke 24", golek dihakpatenkan: 26 "-48".

Ketebalan: SCH20-SCH160

Bahan-bahan:

ASTM A234WPB WPC A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standard:

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Carian berkaitan: paip dihakpatenkan, paip Reducers sipi dihakpatenkan dihakpatenkan sepusat, pengurangan paip keluli.


Siasatan